Troeven

made in belgium

Alle kasten en tafels uit het D-woods assortiment worden in onze eigen ateliers en door onze eigen vakmensen ontworpen en gemaakt. We selecteren onze leveranciers op basis van strenge criteria  zodat u verzekerd bent van de beste kwaliteit. 

voor elk interieur

Of u nu resoluut kiest voor een modern en strak interieur of eerder wegdroomt bij een landelijk warm nest: de meubels van D-woods zijn niet gebonden aan één stijl. De ontwerpen komen  probleemloos in elk interieur tot hun recht. De keuzemogelijkheden op vlak van kleur, afmeting en ontwerp geven u bovendien de vrijheid om uw meubel een persoonlijke touch te geven.

kwaliteit over de ganse lijn

Alle kasten en tafels worden gemaakt met de modernste productiemethodes.  We stellen hoge eisen aan de kwaliteit en afwerking. Zo bent u verzekerd van een kwalitatief hoogstaand meubel dat volledig beantwoordt aan uw eisen.

mix & match

Aanpassen. Customizen. Een eigen touch geven aan uw interieur. Deze vrijheid geven we u met D-woods. Het gamma bestaat uit een selectie tafels en kastmodules die zorgvuldig werden uitgedacht en ontworpen.

De kastenreeks Infinity geeft u de vrijheid om zelf uw kast samen te stellen door de verschillende modules en kleuren met elkaar te combineren. De strakke vormgeving en uitgepuurde ontwerpen zorgen ervoor dat de volledige collectie probleemloos in elk interieur past.

De tafellijn van D-woods bestaat uit een selectie van fijn afgewerkte bovenbladen en in het oog springende onderstellen. Afhankelijk van het type poot dat uw voorkeur wegdraagt zijn verschillende bovenbladen beschikbaar. 

Talen